GDPR: Zkušenosti z implementace

Od května 2018 je účinné obecné nařízení o ochraně osobních údajů. Klientům jsme asistovali v různých fázích přípravy a získali rozsáhlé zkušenosti se všemi aspekty GDPR včetně kontrol Úřadu pro ochranu osobních údajů. Zaměříme se na nejdůležitější prvky úspěšné implementace, přetrvávající nejasnosti, hovořit budeme také o technické stránce zabezpečení, vnitřních procesech a bezpečnostním auditu.

V současné chvíli není vypsán konkrétní termín. Pokud vás toto školení zajímá, vyplňte prosím kontaktní formulář nebo školení uspořádáme přímo na míru pro vaši společnost.

Komu je školení určeno

  • Především pracovníkům compliance, podnikovým právníkům a dalším osobám zodpovědným za soulad s regulací
  • Pracovníkům oddělení IT a informační bezpečnosti
  • Pracovníkům HR
  • Všem, kteří mají zájem dozvědět se a sdílet zkušenosti z implementace a získat aktuální informace v této oblasti

Program

  • Zásadní právní poznatky a best practice řešení v souvislosti s implementací včetně přístupu Úřadu pro ochranu osobních údajů a jeho kontrolní činnosti
  • IT security a data governance
  • Procesní a IT implementace požadavků GDPR včetně auditu oblasti ochrany osobních údajů

Přínosy

  • Pokud jste s implementací pozadu, zjistíte, jak ji zvládnout co nejefektivněji
  • Ověříte si, zda je vámi zvolené řešení v souladu s tržní praxí
  • Dozvíte se, jak zvládnout kontrolu Úřadu pro ochranu osobních údajů
  • Školení nabízí kromě právního hlediska také IT a procesní aspekty implementace